2009. március 27., péntek

Oldala.biz

Sokan érdeklődnek mostanában ez iránt a "keress pénzt cinkírással" hirdetett távmunka lehetőséggel kapcsolatosan. Várjuk azok jelentkezését akiknek már fizettek, az információ gyűjtés folyamatban az oldala.biz-zel kapcsolatban, amint biztosat tudunk, megírjuk. De ami biztos: nincs szerződés, nincs Cég,nincsenek nevek, nincsenek leellenőrizhető adatok. Észrevételeiteket várjuk az ideiglenes e-mail címünkre Nagy Zoltánnak :guru28@freemail.hu

7 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Én belevágtama cikkírásba.Amit tapasztaltam:állandóan változtatják a honoráriumot.Egyáltalán, 10 Ft-ért érdemes egy cikket írni,Most elértem már a 25. cikkhez.Napok óta nem tudok újabbat írni, mert a cikkírásra rákattintva az a szöveg jön ki, hogy átalakítás miatt átmenetileg szünetel.Viszont küldtek levelet, hogy újabb munkalehetőség:ajánljak angol nyelvkönyveket.ha átverés az egész, nem tudom mit csinálok, már egy havi munkám van benne.Ráadásul 5 embert én is beszerveztem.Aki tud valami konkrétat, jelezze.Én is jelzem majd.
    Köszi!Begi

    VálaszTörlés
  2. Az oldala.biz-zel kapcsolatos kérdésükre szeretnék tapasztalatot megosztani Önökkel. Én kipróbáltam, bár hozzáteszem nem csináltam végig az első kifizetésig, mert előbb úgy tünt, hogy átverésről van szó, legalábbis nem etikus dologról, de ezek után őszintén kétlem, hogy kifizettek volna valaha bármit is. Amit tapasztaltam: cikkeket kell írni, azok tényleg felkerülnek a netre, telerakják a hirdetésekkel, tényleg jár egy-egy oldallátogatás után pénz, legalábbis a náluk vezetett egyenlegre, de egyrészt nem éri meg, másrészt hamar kiderült, hogy tulajdonképp a google adsense programba rakják be a jelentkezők cikkeit, csak a saját nevükön és leszedik a sáfot utánuk. Szóval én értem, hogy ha valaki pl. annyira nem ért az internethez, hogy nem tudna a google adsense-ben sem részt-venni, annak segíteni akarnak,de az meg szerintem erre sem alkalmas szóval...furcsa. Másik furcsa dolog az volt, hogy míg a google adsense egyenlegemen nem láttam jövedelmet, addig az oldala.biz fiókomban gyültek a forintok. A harmadik dolog az, hogy becsábítják az embert azzal, hogy az számít, milyen cikkeket ír, nem az, hogy hányat, mert a látogatottság a lényeg. Ehhez képest a belépésem után néhny nappal már kaptam is az e-mailt, hogy mostantól csak 10 cikk után kezdenek el fizetni, aztán később, amikor már spam-nek kezeltettem a tőlük jövö leveleket, mintha még egy emelésről lett volna épp szó, mondván, hogy csak azok kapják meg a pénzt, akik tényleg komolyan gondolják. Hát.... szerintem felejteni való a dolog. Tisztelettel,W. M.

    VálaszTörlés
  3. Az oldala.biz mez.info lett. Az eddigi cikkeket lenyúlták, az eddig összegyűjtött pénzt nem, de azok már nem kamatoznak. Ha nem szűnik meg az oldal, és azt teljesítik amit ígértek, akkor a következőre lehet szémítani annak, aki belevág: 1 cikk 50 fillér, de minden nap 50 fillér,"milyen jó, hogy nem csak egyszer fizet!" Viszont számoljunk! 30 cikk után árulja el a tarifát, akkortól ketyeg először. Ha a 30-at megírtad, 15 Ftod lesz. Ha ezután napi 8 órában írsz, és ügyes vagy, mert negyed óránként elékszülsz egy cikkel, akkor számolj csak! Első nap 15 Ft, második napra írtál még 32 cikket, ami 16 Ft, így második napra 15+16, azaz 31 Ft adódik az előző napi 18hoz, így a 20ezret eléred kb. 50 nap alatt, ha nem csökkentik a dollárt, mert akkor ugye változik. Ha fél évet dolgozol napi 8 órában vasárnap is, akkor fél év múlva boldog lehetsz az eddigi összes 270 ezreddel, ami nincs 200Ftos órabér sem! Akinek ez megéri, annak hajrá!

    VálaszTörlés
  4. Köszi!Meggyőztél, hogy hagyjam veszni az eddig gyűjtött 72 Ft-om:D

    VálaszTörlés
  5. hát valóban nagy lenyúlás!!!! kb 60-70 cikket írtam, mert elég jól jött a pénz,megreklámoztam a cikkeket stb. viszont az nem tetszett, hogy ha nem írsz cikket hetente, akkor nem kapod meg a pénzedet, ami a többi cikk után járna. nagy lenyúlás ez az egész!! pedig annyira bíztam benne, s mégis átvágják az embert :(:(:( kifizetésig nem jutottam persze. jó lenne, ha valaki megtévesztés miatt beperelné őket vagy valami. hihetetlen, hogy elszaporodtak neten a csalók...

    VálaszTörlés
  6. Engem is átvertek a 30 db cikk előtt voltam, mikor megváltoztatták az oldalt és nem adták hozzá a többi új oldalon írt cikkem, így nem is fizették meg a 2 havi munkám,pedig míg szünetelt biztattak, hogy folytatjuk és mikor számon kértem őket, -megszüntették az e-mailozást, nem reagáltak egyre sem, hanem egy géptitkárnőt tettek be, de semmire nem válaszol-hogy ez kizsákmányolás és ellopták a munkám, akkor meg töröltek az oldalról és egyre kevesebb a téma amiről írhatsz, tehát ez az oldal is meg fog szűnni....?

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

Nem akarunk senki felett ítélkezni, mi csak tényeket közlünk, döntsön az olvasó!