2011. február 14., hétfő

Új Cég a láthatáron

Épp ma olvastam: Express Work Europa kft. borítékolásra keress otthoni munkásokat.
A cégközlöny alapján reklámügynöki tevékenységre van bejegyezve. Válaszborítékért tájékoztatást adnak, telefon, e-mail cím a hirdetésben nem szerepel..
Kíváncsian várjuk azok jelentkezését, akik tudnak valamilyen információt!

84 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Én is olvastam a hirdetést, küldtem is nekik egy válaszborítékot. Pár nap múlva visszajött a levél, benne egy tájékoztató.
    Azt írják, hogy a " munka borítékolási, reklámanyag továbbítási és másolási tevékenységből áll. kereseti lehetőség napi 2-3 óra ráfordítással kb 80.000.-Ft/hó(bruttó) de az összeg növekedhet.(a kötelező SZJA befizetése cégünket terheli)
    bérkifizetés minden hónap 10-én kerül elszámolásra."
    Ahhoz, hogy a szerződés létrejöjjön EGYSZERI összeget kell fizetni, 5.250.-Ft. Ez az 1 évi regisztrációs díj+ a munkaanyag ára.
    Nos én szerintem nem megyek bele. Gyanús ez is, mint minden itthoni távmunka. Pedig annyira kellene valami itthon végezhető munka.
    Üdv.

    VálaszTörlés
  2. Nos, megtudtam a cégről egy pár információt. Átverés, kamu az egész. Nehogy valaki is visszaküldje a jelentkezését.!!!!
    Az illető, aki a céget alapította, nem valami megbízható, sőt...
    üdv

    VálaszTörlés
  3. Én is kértem válaszborítékba tájékoztatást. Ma kaptam tőlük utánvétes ajánlott küldeményt, hogy fizessek be 6.245 Ft-ot. Nem vettem át, mert félek, hogy csak átverés az egyész, pedig nagyon szeretnék egy itthoni munkát.Több napon keresztül próbáltam őket felhívni a megadott mobil számon, soha nem vették fel.Ha valakinek van tapasztalata írja meg!!

    VálaszTörlés
  4. sajnos ma már csak a szélhámosság fut

    VálaszTörlés
  5. Napilapban feladott hirdetésre otthonvégezhető munkára küldtem válaszborítékot.Meg is érkezett a tájékoztató a fent már említett tartalommal.
    Felhívtam a megadott70-es számot.
    Többszöri próbálkozásra felvette egy hang,elég furcsa volt,úgy kellett fülelnem,hogy mit is válaszol nekem,nem volt megnyerő.
    Nem így képzeltem egy irodai tájékoztató ügyfélszolgálatot.
    Ezután gondoltam,hogy rákattintok a neten,hátha van fent erről az irodáról valami.
    Azt hiszem ,amit találtam az elég,hogy ne menjek bele.
    Ez már a második próbálkozásom volt,amit elvetettem.(A környezetemben mindenki lebeszélt róla)

    VálaszTörlés
  6. Én Debreceni vagyok, és ha lenne rá időm és pénzem, személyesen kellene elmenni, és megvizitelni azt a budapesti címet, amit itt megadtak. Ha a megadott címen működik, ilyen néven cég, akkor lehet a melót kezdeni. Én úgy vagyok vele, ha személyesen képesek átverni, én nem hagyom annyiban, és elbeszélgetek az illetővel személyesen egy kávé mellett. Ha tudtok valakit aki pesti, és megnézné hogy mizu, az nagyon jó lenne, de ha tudtok várni, én megyek fel pestre, de csak a jövő hónap végén. Thanks: Tuja

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  8. 01 09 916618
    EXPRESS WORK EUROPA Szolgáltató Korlátolt Felelősségű
    Társaság
    3. EXPRESS WORK EUROPA Kft.
    5. 1144 Budapest, Remény utca 3436.
    8. 2009. 03. 24.
    9. Reklámügynöki tevékenység (főtevékenység).
    11. 500 000 azaz ötszázezer HUF.
    13. A képviselet módja: önálló.
    Tisztsége: vezető tisztségviselő (ügyvezető).
    Kult Ádám (an: Intresz Márta) 7700 Mohács, Liget utca 45.
    A jogviszony kezdete: 2009. 03. 24.
    20. 14718322731111301.
    21. 14718322242.
    HU14718322.
    Közösségi adószám érvényesség kezdete: 2009. 03. 30.
    45. Email:
    kultadam@citromail.hu
    49. 01 09 916618
    1(09). Kult Ádám (an: Intresz Márta) 7700 Mohács, Liget utca 45.
    A tagság kezdete: 2009. 03. 24.
    Kollár Szilvia (an: Takaró Erzsébet) 1144 Budapest, Szentmihályi
    út 46.
    fszt 15.
    A fenti adat(ok) bejegyzése és közzététele a következő okirat(ok)
    alapján történt: egyéb (cégbejegyzési kérelem nyomtatvány);
    Ctv. 3. számú melléklet II. pontjában meghatározott okiratok törvényességi
    szempontú vizsgálatára vonatkozó jogi képviselői nyilatkozat.
    Az okirat(ok) a cég cégjegyzékét vezető cégbíróságon megtekinthetők.
    Bejegyezve: 2009. 03. 30.

    Forrás: nyilvános; www.e-cegkozlony.gov.hu

    VálaszTörlés
  9. Attól, hogy még hivatalosan be van jegyezve, nem azt jelenti, hogy tiszta lappal játszanak. És ez sajnos még nagyon sok hivatalosan bejegyzett "cégről" el lehet mondani

    VálaszTörlés
  10. ennek a munkának most a report másolás a neve és most emailokkal akarják csinálni

    VálaszTörlés
  11. HOGYAN LEHETSÉGES HOGYAN ÁPRILISBA UGYANAZ MINT JULIUSBAN KULT ÁDÁM MIÉRT NEM FRISSIT EZÉRT ABORITÉKOLÁSÉRT SENKI SEM KAPOTT EGY VASAT SEM HA BECSÜLETES MUNKÁÉRT KIFIZET SZERINTEM JOBBAN JÁR MERT ÉN JÓ HIRÉT KELTEM AKI SZERETNE HINNI ÖNNEK ÉS NEM SZÉLHÁMOSSÁGÁRÓL MEGGYŐZŐDNI

    VálaszTörlés
  12. képzelje el hogy mindenkit ellát az igért munkával és kifizeti az elvégzett munka szerint ,holnap ÖN azt olvashatja majd ezen a helyen ahol saját magát biráltatja hogy vannak még becsületes munkaadók,emberek ne féljetek dolgozzatok persze szélhámossá esetén ön most jót röhög hisz ön a munkaadó és ön hallgatja meg a panaszkodó átvert embereket

    VálaszTörlés
  13. A cím Remény u. Hát lehet reménykedni!! De engedtessék meg, hogy megkérdezzem, a fent említett 5-6000 ft-ot miért nem vonják le az első keresetből? Azt hiszem, ha valós munka lenne, valós kifizetéssel, akkor nem is kellene hirdetni!! A világon nincs annyi boríték, ami elég lenne a jelentkezőknek.

    VálaszTörlés
  14. http://napimarketing.blog.hu/2009/09/14/munka_atveres

    Erre a linkre kattintva a cikkből kiderül, hogy ez a cég feketelistán van.
    Majdnem engem is átvertek, de mielött visszaküldtem volna a jelentkezési lapot megpróbáltam infót gyűjteni.
    Remélem segítettem másoknak is.

    VálaszTörlés
  15. Egy megyei napilapban olvastam a hírdetést az otthon végezhető munkával kapcsolatban.
    EXPRESS WORK EURÓPA BP. REMÉNY U. 34-36 cím alá kellene egy válaszborítékot kükdeni melyben tájékoztatnának az otthon végezhető munkáról. Köszönöm mindenkinek a hozzászólását a megírt borítékot így nem küldöm el. ISMÉT EGY ÁTVERÉSRŐL VAN SZÓ?
    PÁR ÉVE MÁR BEDŐLTEM EGY ILYEN HÍRDETÉSNEK.
    HÁT AZT MONDOM ÉRDEMES LENNE SZEMÉLYESEN MEGKERESNI EZEKET A CSALÓKAT EZUTÁN EGY ÚTHENGERREL VÉGIGMENNI RAJTUK KITAPOSNI A SZUSZT BELŐLÜK, SEMMI MÁSÉRT CSAK AZÉRT, MIKOR AZ EMBEREKNEK NINCS MEGÉLHETŐSÉGRE PÉNZ, DE AZÉRT POFÁTLANUL BECSAPJÁK ÁTVERIK A SZERENCSÉTLEN EMBEREKET.

    VálaszTörlés
  16. átverés az egész én csunyán bebuktam vele

    VálaszTörlés
  17. Valóban átverés az egész én is bele buktam. Abban bíztam, hogy valóban otthon végzett munkával tudok egy kis mellék jövedelemhez jutni,
    de nem én jutottam jövedelemhez, hanem az úgy nevezett "Express Work Europa" !!!!

    VálaszTörlés
  18. Kedves Fenti Hozzászólók! Köszönöm hogy közzé tettétek tapasztalatotokat eddig is 99%-ban biztos voltam benne hogy csalás de beigazolódott most már az az 1%-is Sajnos a törvény keze lesújthatna az ilyen emberekre! Ezzel nem törődik a magyar rendőrség? Hol élünk? Milyen államban? Itt már mindenkit be lehet csapni??? egy kisnyugdíjas

    VálaszTörlés
  19. Valaki hallott erről a munkárol itt a weboldala:http://www.dolgozzotthon.try.hu/ FELMÉRÉSEK CLUBJA...elég sok pénzt kéne rááldozni,és miért a weblap tulaj számlájára valyon??? Írna valaki erről?????

    VálaszTörlés
  20. Tanuljatok angolul! Az interneten vannak reális lehetőségek otthon végezhető munkára. Például az elance. Valamint az ilyen hirdetések olvasásakor nézzétek meg az összegeket_ borítékolás otthon 200.000 forintért?! Lehetetlen. Én tapasztalattal, bejelentve, jó munkahelyen, programozóként keresek havi 250-et Pesten :)

    VálaszTörlés
  21. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  22. Én is kértem ettől a "cégtől" tájékoztatást, levélben, meg is küldték. Már akkor furcsa volt, hogy nem elég, hogy ugye válaszborítékot is kértek, még nekem kellett ráfizetni, ugyanis a bélyeg hiányzott róla... Miután elolvastam a levélben leírtakat, rákerestem interneten, hogy kik is ők, de nagyon furcsa, hogy még rendes weboldaluk sincs...Mindenben egyetértek többi hozzászólóval, kamu az egész, nem fogom beadni a jelentkezést.

    VálaszTörlés
  23. Na semmivel sem lettem okosabb.Sajna van itt pro-kontra,csak éppen konkrétum nincs.Azt senki sem írta,hogy megkaptam a csomagot,ÁTVETTEM,elvégeztem a munkát és nem fizettek ki.Azt hiszem ma már nem akkora ez az összeg,hogy ne érné meg kipróbálni.Persze lehet,hogy rá...k de akkor majd azt is leírom.

    VálaszTörlés
  24. Üdv! Szuperinfoban bukkantam a hirdetésre, visszaküldtem a jelentkezést, majd kaptam egy A4-es borítékban 5-6 lapot. Mindegyik fénymásolt, a munkaleírás szerint interneten hirdetnek, és nekem az lenne a dolgom hogy megkeressek cégeket, magánszemélyeket hogy rajtuk keresztül hirdessenek a neten. 400huf a napi hirdetési ár, de egy hétre 2000, ha egész hétre kéri valaki. Referenciájuk nincs, tehát a "hirdetés" felkerül a "netre". Na de mégis hova? Már az elején gyanús volt, de a tájékoztató jól hangzott. NEM borítékolás, NEM fix jövedelem, erősen átverés az egész. Köszi a céginfot róla, így sokkal könnyebb lesz visszaszereznem a kis pénzemet.

    VálaszTörlés
  25. reménytelen !
    ez hihetetlen a mai veszprém megyei napló ban ime megint a hirdetés most 95 000 ft /hó az ajánlat ezek még mindig reménykednek !

    VálaszTörlés
  26. sziasztok.Én a mai nap folyamán"2010.10.07.-én"belementem ebbe és befizettem 6900ft-ot.NAGYOT CSALóDTAM.Ugyanazokat kéne továbbítani amiket nektek küldenek válaszborítékért cserébe.NE MENNYETEK BELE:HÜLYESÉG AZ EGÉSZ.EGY KISMAMA

    VálaszTörlés
  27. sziasztok. ma hirdetett az itt megnevezett cég (http://bama.hu/aprohirdetes/3). gyanús volt, ezért kíváncsiságból rákerestem, soknak találtam a 95 e Ft-ot, amit lehet vele keresni, de most már legalább tudom, hogy átverés az egész. KÖSZÖNÖM NEKTEK!

    VálaszTörlés
  28. Sziasztok!

    Én is ma vettem át egy ilyen 6900 Ft-os csomagot, ami elvileg a munkához szükséges anyagot tartalmazza. 5db A/4-es lap volt benne, ezzel aligha keresek havi 95000 ft-ot! Tehát még nekem kellene fénymásolni, borítékot és bélyeget venni, és persze jutalékért embereket felkeresni hogy hirdessenek a neten. Az egyetlen probléma az hogy a honlap ahol hirdetniük kéne, nem működik (csak annyit ír, hogy fejlesztés alatt) Gondolom eszükben sincs megjavítani!

    Ne dőljetek be nekik!

    VálaszTörlés
  29. Sziasztok! Én ma olvastam az Express Work Europa hirdetését a Békés Megyei szuper infóban. Itt is 95000,-Ft-t fizetnek borítékolásért. Mivel ezek a munkák nekem gyanúsak szoktak lenni, ezért utána néztem a cégnek. A feketelista.hu oldalon nem szerepel, hogy tisztességtelen a cég. De ennek ellenére tovább kutattam, s hála nektek, akik előttem írtak, beigazolódott a gyanúm, hogy átverés.
    S tényleg jó lenne ha rendőrség ezekkel a cégekkel is foglalkozna, ha már elvileg értünk van. De szerintem a becsületes ember ellen van, a bűnözőket védik.

    VálaszTörlés
  30. Kedves "Jóhiszemű" Emberek!Nagyon sajnálom magunkat, hogy ilyen bűnös világban élünk. De úgy gondolom, hogy bűn az emberiség fennállása óta volt, van és lesz. Ezeket észre kell vennünk, szemfülesnek kell lennünk, nem szabad hagyni, hogy ilyen galád emberek becsapjanak bennünket, olyan embereket, akik becsületesen, tisztességes munkával szeretnének egy kis plusz jövedelemhez jutni.
    De ami engem ebben az egészben zavar, az a következő: Mindenki csak siránkozik, leírja a saját élményét, javaslatát, de, hogy esetleg az esetet jogi útra terelje/terelte volna olyan hozzászólást még nem olvastam. Vajon miért nem tesz valaki/valakik feljelentést a megfelelő szakhatóságoknál, vajon miért nem mer valaki nyomatékosan olyan lépést tenni, amivel az ilyen és ehhez hasonló valótlan hirdetéseket feladók megkapnák a törvény által előírt büntetésüket? A tapasztalatom az, hogy a legtöbb magyar ember csak panaszkodik, siránkozik, esetleg dühöng, de, ha komolyabb útra kellene, vagy lehetne terelni egy ügyet, azt már nem meri, nem akarja, vagy nem tudja megtenni. Tehát összegezve e pár soros hozzászólásomat, én úgy gondolom, hogy azoknak az embereknek, akik valamilyen formában kapcsolatba kerültek ezzel a hirdetést feladó céggel, tevőlegesen kellene fellépniük és jogi útra terelni az ügyet, ezáltal további honfitársukat kímélnének meg a csalódástól.
    Üdv. Judit Miskolcról

    VálaszTörlés
  31. elég szomorú hogy ennyi negatív tapasztalat után , ez a szenny hirdetés továbbra ismegjelenhte megyei szintű hírdetőben.
    Az én anyukám is majdnem beugrott ebbe a csőbe. köszönöm hogy leírtátok ide ezeket az infókat.
    Üdv
    Zs.

    VálaszTörlés
  32. Mai! 2010.11.12. Hajdu-Bihari Naplóba olvasom a
    Expressz Work Európa,hirdetését!
    Megnézem a "CÉGFÜRKÉSZBE" minden adatot be ütök a keresőbe,,,,,,,,,,,,,.
    NA és mit hoz ki, hogy "0"!
    Tehát ilyen cég nincs.
    Vigyázat!

    VálaszTörlés
  33. Kedves Judit! Elsősorban neked irom, hogy pár éve én is pórul jártam. Már nem emlékszem mi volt a cég neve, de ugyencsak boritékolási munka volt. Akkor is mint most nagyon rá voltam szorulva, hogy egy kis plusz pénzt keressek. Megrendeltem, kitöltöttem, elküldtem a leveleket. Nekem kellett a bélyeget is megvenni. Természetesen jutalok alapján fizettek volna. Csakhogy amit cimeket küldtek, kb. 8o %-a visszajött. Rossz volt a cim és persze senki sem rendelt a hirdetésből. Több mint l6.ooo.- Ft-omba került. De persze hiába reklamáltam, pénzt nem kaptam vissza. Én elmentem a rendőrségre feljelentést tenni. Tudjátok mit mondtak? Kicsi a kár, nem foglalkoznak vele, még majdnem engem tettek felelőssé, hogy elvállaltam a munkát. Az, hogy akkor nekem az a pénz sokat jelentett volna senkit sem érdekelt. /3 gyermekem egyedül neveltem/ Most ugyan már egyedül élek, rokkantnyugdijas vagyok, jó lett volna egy kis plusz jövedelem a nyögdijam mellé, én tisztességesem megdolgoznék itthon érte. Köszi, hogy végigolvastátok . 58 éves mami

    VálaszTörlés
  34. Sziasztok !

    Én 2010.11.15-én a Csongád megyei Szuperinfóban olvastam a hirdetésüket.
    Itt is otthon végezhető borítékolási munkáról volt szó bruttó 95 000 Ft-ért.
    5850 Ft-ért küldenek munkaanyagot.

    Köszönöm, hogy megírtátok, hogy átverés az egész !!!!!!!!!!!!!!!
    Andi

    VálaszTörlés
  35. Sziasztok!
    Gondoltam új év új lehetőség.Ma olvastam ennek a cégnek a hirdetését a tatabányai újságban.Hát azt hiszem nem küldök válaszboritékot nekik hanem inkább eszek egy jó csokit az árából:-)
    Köszi mindenkinek
    Zsuzsa

    VálaszTörlés
  36. Sziasztok!

    Olvasva amit írtatok, hát én sem vállalom. A bejegyzések 2009től kezdődtek, most 2011 van és még mindig reményekkel teli álláskeresőket ugratnak. Úgy látszik most Vas megyét vette célba. Majdnem beszerveztem a mamát:) és háromgyerekes anyukát, de úgy gondoltam előbb informálódok.

    Túl jó ajánlatnak hangzott, de Köszönöm, hogy megírtátok ezeket!

    Barbara

    VálaszTörlés
  37. űdv.mindenkinek.hát engengem is behuztak a csőbe kifizettem 6210ft aztán sem elérni nem lehet őket telefonon ja meg ebbe a 6000 ezer forintos dologba össz visz 3 papir volt még nekem kellett fénymásolnom. nem elég hogy az utolsó filérem is ráment még átvernek még egy rokkant nyugdijast is .szégyelhetik magukat hogy ilyenekre képesek ezek a csalok jó meg kéne őket leckéztetni majd megtudnák miaz hogy a szegény embert akinek igy is kevés van szégyen szemre szemrebenés nélkül lehuzák ne is találkozzon velem eggyek se amelyik átvágot.ugyis megyek pestre ezt nem hagyom annyiba de lessz jó pár durva szavam nem teszik zsebre.azt tanácsolom mindenkinek senki ne dőljön be nekik mert átverik egy az egybe nem fizetnek kisem csak a pénzt veszik át amit küldenek csomagot onnantol elfelejtenek.

    VálaszTörlés
  38. Sziasztok!

    A Heves Megyei Szuperinfóban (2011.02.11.) is megjelent a hirdetésük borítékolási munkára. Én barom, már megvettem az "oda" és a válaszborítékot is. Köszi az infókat, jó lesz az a két boríték másra is. No comment...

    Zsolt

    VálaszTörlés
  39. Mi is érdeklődtünk,de nem volt bíztató, hogy fizetni kell az első csomagért és az sem volt világos, hogy mit is kell majd csinálni "otthon". Másolásról, terjesztésről is írnak a borítékolás mellett.
    Talán fénymásolót is vegyünk otthonra. Örülök, hogy ráklikkeltem erre az oldalra, így legalább nem szaporítom azoknak a táborát akik bedőltek. Pusztavacsról

    VálaszTörlés
  40. Üdvözlet mindenkinek

    Sajnos mi is bebuktuk a munkát. Elküldtük a jelentkezést, és utánvétellel átvettük a 7 db fénymásolt lapot (még nem is nyomtatott) tartalmazó borítékot, amely tartalmazta a "MUNKALEÍRÁS ÉS DÍJAZÁSI TÉJÉKOZTATÓ"-t, amelyben közli, h , idézem " A drága és átláthatatlan újságok kora már a múlté, cégünk egyszerűen átlátható Internetes hirdetési lehetőséget kínál a hirdető részére."....S csak a poén kedvéért ŐK azért a drága és átláthatatlan vidéki újságokban hirdetnek... no komment. A 6895 ft-ot érő csomag még tartalmazott egy MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉST, amelynek a VI.-os pontja, nagyon elmés,..."Ingyenes tájékoztatónk pénzért való továbbítása esetén azonnali egyoldalú szerződésbontás történik.", mert akinek eddig még nem esett volna le a tájékoztató ingyenes.Na de melyik tájékoztató? A munkaleírást tartalmazó, v a hirdetési (4DB/boríték)tájékoztató. Mert ez utóbbi is van a csomagban, amit az általunk otthonról felkutatott lelkes hirdetőnek kellene postázni (és itt a borítékolási munka), v telefonon felhívni, és aztán postázni, v az utcán leszólítani, s h a borítékolási munka nehogy kimaradjon borítékban átadni. S h akkor miért is fizettünk 6895 ft-ot, az egy jó kérdés. Tapasztalatszerzésért. Senki ne fizesse ki az utánvételi díjat, ill még a jelentkezési lapot se küldje el. Remélem a feltüntetett címen megtalálható ez a segítőkész ember.

    Jobb munkát.

    VálaszTörlés
  41. A Kelet-Magyarországban ma, vagyis 2011.03.18 án jelent meg a hirdetésük... ez hihetetlen, hogy még ennyi idő után is tudnak feladni hirdetést, verik át az embereket, és nem lehet ellene semmit sem tenni.

    VálaszTörlés
  42. Köszönöm, hogy írttatok a negatív tapasztalatotokról és me akartma feladni a levelemet, de hál istennek az ötödik érzékem valahogy az súgta utána kellnéznem ennek a cégnek, ugyanis még mindig hirdet a csongrád megyei Délmagyarország c. napilapban 03. 24-én is jelent meg hirdetésük. Persze kecsegtető az otthon végzendő munka ennyi pénzért. Mégegyszer köszönöm nektek. Gyeses anyuka

    VálaszTörlés
  43. Én is most olvastam erről a munkáról. Gondoltam utána olvasok egy kicsit, mielőtt jelentkeznék rá. Nagyon meglepett, hogy több éve hirdetik magukat, annak ellenére, hogy csupa negatív kritika érte őket. Szerencse, hogy nem jelentkeztem.

    VálaszTörlés
  44. Sziasztok!

    Én Győr-Moson-Sopron megyéből írok, és a márciusi újságban olvastam a hirdetést. Nagyon megörültem, hogy pályakezdőként a sok próbálkozás után találok végre valami elfogadható munkát, de mielőtt bármit tettem volna, szóltam a páromnak, hogy nézzen utána interneten a cégnek. Hát, áldom az eszem! Olvasva a 2009-től kezdődő bejegyzéseket, annyira felháborodtam, hogy megírtam az esetet a Fogyasztóvédelemnek! Nem tudom mennyire lesz eredményes, de ha egy kis esély is van arra, hogy a csalók bűnhődjenek, ám legyen!

    Sikeres(ebb) munkakeresést kívánok mindenkinek!

    Mátyás

    VálaszTörlés
  45. Örömmel vettem a kommenteket, mert csak az érzésemet erősítette sok rá szoruló ember. Nekem is égetően jó lenne a munka, de ahová már belépési pénz kell, az nem lehet valós munka. Szégyen, hogy a rászorulókat fejik az ügyeskedők.

    VálaszTörlés
  46. örölünk, hogy elolvastuk ezeket a véleményeket, mivel mi is nyugdíjas házaspár vagyunk és majdnem bedölktünk ennek a hírdetésnek, a Szuperinfó hírdető ujságban

    VálaszTörlés
  47. Hello.Én a Nógrád megyei ujságban olvastam ma a hirdetést.Már azon gondolkodtam hogy hétfőn megyek feladni a jelentkezést.De most megállt még a szívem is hogy végigolvastam az oldalt.A sok minuszom mellé még minusz 20000??
    Nem birnám ki!!
    Kösz mindenkinek aki leírta hogy mi folyik itt!!!!

    VálaszTörlés
  48. Czövekné Tereánszki Zsuzsanna2011. április 18. 5:41

    Tavaly szeptemberben én is jelentkeztem, megkaptam az anyagot, benne pár szórólap, keressek rá hirdetőt. Azóta nagy semmi. A Fejér megyei Hírlap-ban a múlt héten megint hirdettek....

    VálaszTörlés
  49. OB királynak az ily kétes (csaló?) cégnek nevezett valakikkel kellene foglakoznia nem a szegény emberekket eltiporni sarcolni megnyomoritani!

    VálaszTörlés
  50. Sziasztok, én is bedöltem ennek a jól hangzó munkának, sajnálom hogy nem néztem meg hamarabb a neten hogy miről van szó. átvettem a csomagot 6800 Ft fizettem érte és megtudtam hogy kamu az egész.Sajnálom hogy ilyen világban élünk ahol azt nézik hogy tudják a szegény embereket becsapni.

    VálaszTörlés
  51. munkát kereső nagymama2011. május 1. 23:16

    Akiket már átvert ez a munkaadónak mondott valaki miért nem jelentik fel ha van akezük be olyan bizonyiték amiért fizetni kellett nem igaz hogy ezt nem lehetne lefülelnihogy átverés, és ezt engedik azok,akik az engedélyüket kiadták!!!Én valószinünek tartom ,hogy kinyomtatom a kommenteket és elviszem a /NAV-hoz Adóhivatal)hátha megszorongatják őket!!

    VálaszTörlés
  52. Üdv mindenkinek aki munkát keres,én is Most olvastam a Dunántúli Naplóban ezt a Hirdetést.....2011.Május.13..Péntek-en? Remélem senki nem esik áldozatul ezeknek a csalóknak...Nincs értelme feljelentést tenni,mert ha a Rendőrség mindent elkövet is az ügyben, és végig viszi a dolgot (velem ez megtörtént) a Bíróságig ment a dolog, többen voltunk akit átvertek és feljelentést tettek! Ez a dolog kb 3-éve történt 2010-be volt Bírósági meghallgatás azóta semmi nem történt,,,és nem is fog..... Na ezért nem tesznek feljelentést az emberek....SAJNOS:.. Üdv: Zsuzsanna. Ne hagyjátok magatokat át verni......

    VálaszTörlés
  53. Sziasztok! A cég él és virul. Legalábbis aktívan hirdetnek ma is. Kiskunhalason a 2011. június 10-i ingyenes Szuperinfóban a héten is benne voltak... Egyszerűen nem hiszem el, hogy ma Magyarországon ezekkel senki nem foglalkozik, és szabadon garázdálkodhatnak.

    VálaszTörlés
  54. Akit átvert az jelentse fel a rendőrségen csalás, félrevezetés, szándékos anyagi károkozás jogcímen. Ha kifizette a pénzt akkor van bizonyítéka a fent említett bűncselekményre.
    A rendőrség így eljár, meg bünteti a csalókat, átverőket akik a szegény emberek szegénységét használják ki.
    Máris induljatok !!!
    Egyébként a Szuperinfó újságban most is benne van a hirdetése.
    2011.06.15.
    "Egy hölgy" aki nem akarja az ilyen csalókat "POTYÁN " meggazdagítani.

    VálaszTörlés
  55. Sziasztok.Én is beleestem a csapdájukba és lehúztak 6895ft-tal.A befizetett pénzért kaptam 5 fénymásolt lapot meg egy úgynevezett megbízási szerződést,ami egy nagy baromság.Nekem sikerült felhívni őket és elküldeni a p.ba.Ez legalább kárpótolt a kidobott pénzemért.Ma is láttam a hírdetésüket a Szuperinfóban,ezért ne dőljön be nekik senki.Eléggé szomorú,hogy erre nem figyel senki,csak arra,hogy miképpen lehet besz.ni a szegényeket.Én is albérletben lakom a párommal és még ebből a kicsiből is ami marad rászedik az embert.Üdv Nagykőrösröl

    VálaszTörlés
  56. Sziasztok!
    Én még nem találkoztam otthon végezhető munkával, az én véleményem szerint nem is létezik. A munkáért te kapod a pénzt és nem te fizetsz!! Az összes átverés, ahol pénzt kérnek. Valaki írta fentebb, hogy ki kell próbálni, nem olyan nagy összeg ez a kb. 6000 Ft... hát akkor közlöm, hogy sokaknak igenis nagy pénz! Főleg ha a kukába dobod.
    Jah, és én is bedőltem egy ilyennek kb. 10 évvel ezelőtt, ki tudja milyen rég csinálják. Azóta nem hiszek semmi ilyennek. Ott az volt a nagy meló, hogy a válaszlevelükben megírták, hogy én is adjak fel ugyanilyen hirdetéseket és majd nekem jön a befizetett pénz. Lehet, hogy csóró maradok, de nekem ehhez nincs gyomrom.

    VálaszTörlés
  57. Névtelen írta....
    Sajnos én is a csapathoz tartozom akit jó baleknak néztek.Felhívom minden embertársam figyelmét aki szeretne pénzt keresni az ennek a hírdetésnsk ne döljön be!Szégyelhetik magukat amiért kihasználják azokat az embereket akik dolgozni szeretnének és többet szeretne a családjának segíteni, de nem hogy segített hanem még el is vett tőlük, ezek miatt a csalók miatt.

    VálaszTörlés
  58. En ahhoz a bejegyzeshez csatlakozom, ami felhivja a figyelmet az aranytalansagra. A mai vilagban egyszeruen butasag azt kepzelni, hogy napi 2-3 ora boritekolassal 80-95 ezret lehet keresni, mig masok ennel kevesebbert pl arut pakolnak vagy pl apolonok. Onok fizetnenek ennyit? Megha hihetetlen extra profitot is kapnanak az elvegeztetett munkaert, azt a penzt nem a dolgozonak fizetne ki, hanem maganak tartana es a munkat vegzo csupan a realis bert kapna. Ilyen egyszeruen nem letezik. Ami tul jol hangzik, hogy igaz legyen, az valoszinuleg nem is igaz. En biztosan feljelentest tennek vagy legalabb is bejelentenem. Minel tobb panasz erkezik ra, annal tobb az eselye, hogy erdemben foglalkoznak vele. Vagy esetleg annak a megyei lapnak, amiben a hirdetest olvastak, fel lehetne hivni a figyelmet pl a rendorsegi feljelentes masolatat mellekelve, hogy tudjak, hogy kiket hirdetnek az oldalaikon.

    VálaszTörlés
  59. Mi megpróbáltuk, vissza küldtek egy nagy borítékot! a nagy munka az lenne, hogy tovább kell hírdetni öket, fénymásolással, és te a 2000-nak a ft-60%-át kapod meg, havonta! Semmi féle borítékolása munkáról nincs szó! Kidobtunk az ablakon 7000 ft-ot! Mert ki az a hyüle, aki ilyen egyszerüen elhiszi, hogy havi 95.000 ft-ot keres, ha lehet még többet is, mindenféle megszakadás nélkül! Hát mi azt hittük! CSak hogy más se essen ebbe a hibába! Elkeserítő!

    VálaszTörlés
  60. Ez pofátlanság, a szélhámos embereket miért haggyák csak úgy szabadon mászkálni? Hány 1000 embert fognak még átvágni, kihasználni? Miért nincs senki aki lépne és feljelentené őket? Szégyen hogy egyáltalán ilyenek vannak... Ha valaki tud tenni ellene valamit , légyszíves ne habozzon, jelentse fel!!!

    VálaszTörlés
  61. Köszönöm azoknak az embereknek, akik ide írtak, így el sem küldöm a levelet. Még jó, hogy előtte utánanéztem. Győr-Moson-Sopron megyében lakom és a Kisalföldben július 22-én volt benne. Bár elakartam küldeni, de fizetni úgysem fizettem volna, mert egyszer már 1200 forintot (nekem az is pénz és nem akarom kidobni) elküldtem internetet hülyeségre, aztán kiderült, hogy a többi embert kellett volna lehúznom... Én meg nem vagyok ilyen g*ci. Szóval köszönöm, legalább a posta költséget is megspóroltam :)

    VálaszTörlés
  62. Én is most olvastam a munka lehetőségről a Dunántúli Naplóban. Még jó ,hogy férjem unszolására rákerestem az internetre. Igy találtam rá erre az oldalra. Nagyon köszönöm az észrevételeket amit az oldalra kültetek. Én már a válasz levelet megkaptam ,de ezek után nem küldöm el a jelentkezésem.Csalinak nagyon jó a fizetés. Férjem 44-évi munka után kap 77.ezer Ft nyugdijat. Nem,hogy 2-3nap alatt 95ezer ft-ot.Én meg beteg vagyok.igazat adok mindenkinek ,a csalókat megkellene büntetni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mégegyszer köszönöm az ifókat ,már biztosan nem fogok szerződni velük.2011.julius 27.

    VálaszTörlés
  63. Komárom-Esztergom Megyei 24 óra című megyei napilapban 2011. július végén volt benne a hirdetésük. Még jó, hogy rákerestem mielőtt jelentkeztem volna. Köszi!

    VálaszTörlés
  64. Üdv mindenkinek ! Én is jelentkezni akartam erre a munkára,mivel 50 nappal ezelőtt özvegyen maradtam.47 éves nő vagyok és csak egy 3 órás munkám van,ami 28710 ft-ot fizet,ennyiből nem lehet megélni,ezért jó lett volna ez a pénz,de szerencsére rákerestem a net-en és kiderült,csalás az egész.Köszönet az előttem szólóknak!

    VálaszTörlés
  65. Üdv Mindenkinek!
    Én kértem bővebb tájékoztatást a borítékolási munkáról.A válaszlevélben azt írták, hogy semmit nem kell befizetni, vagy megvenni.Viszont a regisztrációs lapon az adataimon kívül, kérték a bankkártya számot, típusát,és a lejáratát, mondván erre azért van szükség, hogy tudjanak fizetni. Szerintem egy számlaszám is bőven elég az utaláshoz. Ugye nem gondolták komolyan, hogy kiadom a kártya számot? Kinek mi köze van hozzá, hogy mikor jár le vagy ,hogy milyen típusú a kártya??? Senki ne menjen bele!!

    VálaszTörlés
  66. A céggel folytatott levelezésünk:

    "Bedolgozási munkát kináló cég keres monotóniát jól tűrő bedolgozókat otthon végezhető munkára.
    Költségek nélkül.
    Önnek csak boritékolni kell mi fizetünk.
    Minimális elvárás heti átlag 20-30 óra munka, napi átlag 300-400 darab boríték.
    Borítékonként 9Ft nettó-t fizetünk!
    Szállítás hetente kétszer, fizetés minden héten pénteken utalással.
    Nem kell vállalkozói, megbízási szerződéssel megy, inkább mellékes pénzkeresetnek jó, nem főállásnak.
    Elérhető jövedelem heti 15-20 ezer forint.
    További információért írjanak erre az e-mail címre: xxxxxx@freemail.hu
    "

    - olyan cég, ami freemailes e-mailről ir??????

    második levél:

    "A csatolt dokumentum kitöltése és viszaküldése után bekerül rendszerünkbe, és az ön által megadott címre kiküldjük a megbízási szerződést , amit a megérkezésétől számított 3 munkanapon belül aláírva legyen szives visszaküldeni."

    bemásolom a csatolt dokumentumot is, mert itt a lényeg!:

    "EXPRESS WORK EUROPA Kft
    (EXPRESS WORK EUROPA Szolgáltató Kft.)

    Szolgáltató, az EXPRESS WORK EUROPA Kft. (székhelyek: 1144 Budapest Remény u. 34-36. 1214 Budapest Völgy u.11; Cégjegyzékszám: 01-09-916618; Adószám: 14718322242

    Regisztrációs Adatlap

    Tisztelt munkavállaló!
    Ha szeretne cégünknek dolgozni és megfelelnek a feltételek akkor a reglapon kitöltve kérjük visszaküldeni hogy bekerüljön rendszerünkbe és szinte azonnal munkába is állhat amint a megbízási szerződést elolvasta illetve aláírta, a megbízási szerződést bármelyik székhelyünkön átveheti amint a regisztrációs lapot visszaküldte e-mail cimünkre!

    Személyes Adatok

    Vezetéknév:
    Keresztnév:
    Leánykori név:
    Születési idő:
    Irányítószám, Település:
    Utca, házszám:
    Telefon:
    E-Mail cím:
    Nem:
    Mikor tud munkába állni:
    Jogosítvány:
    Saját gépkocsi:

    Bankártya Adatok

    Teljes Név:
    Kártyaszám:
    Lejárat dátuma(hó/év):
    Kártya típusa:
    CVC2/CVV2 (a káryta hátulján lévő utolsó 3 szám) :

    Bankkártya adatokra azért van szükség, hogy cégünk garantálni tudja a minden pénteken történő kifizetést!
    További információért írjon erre az e-mail címre: xxxxxxxxx@freemail.hu"

    A BANKKÁRTYA ezen adatainak birtokában bárki!!! vásárolhat a neten... SOHA NE ADJUK KI!

    Ja, és nem kivancsiak a bankszámla számunkra... pedig eddig minden munkáltatóm beérte ennyivel...

    VálaszTörlés
  67. Üdv mindenkinek!
    A Veszprém megyei Naplóban ma volt benne ismét a hirdetés 95000 Ft/hó-val.
    Még jó hogy rákerestem előtte a neten, mielőtt elküldtem volna a borítékot!
    Köszi az infót mindenkinek!
    Szégyen, hogy ebben az országban mi megy!!

    VálaszTörlés
  68. Hajdú-Bihari Napló 2011.09.02. Újabb próbálkozás: boritékolási munka, kereseti lehetőség 95.000.- Ft/hó. Válaszboritékért ingyenes tájékoztató.

    VálaszTörlés
  69. Hello mindenkinek! Én is ma a Veszprém megyei Naplóban találtam meg. Majdnem bedőltem neki, de szerencsére túl lusta voltam a postára elmenni. Inkább rákerestem a neten, és tessék... Köszönöm nektek! Sok sikert a továbbiakban!

    VálaszTörlés
  70. Jesszus, sajnálom hogy ilyen hozzászólásokat olvasta, de áldom az eszem hogy utána jártam mielőtt jelentkeznék. Én is két gyermekét egyedül nevelő anyuka vagyok, jól jött volna a plusz pénz.Lejárt a gyesem, nem találok munkát mert két picivel nem vesz fel senki :( Szomorú világ van, és a baj hogy nincs kitől segítséget kérjek! Sosem azokon segítenek akik valóban megérdemelnék, dolgoznék én ,nem vagyok lusta ,sőt, szeretem hasznosnak érezni magam, és maximálisan kihozni magamból amit lehet, de nincs hol !!

    VálaszTörlés
  71. ...a mai Észak-Magyarországban is benne volt,mint a Hajdú-Bihari naplóban...érdeklődjünk bizalommal...Hmm...a mai világban???

    VálaszTörlés
  72. A makói Szuperinfóban olvastam a cég(?) újabb hírdetését. Majdnem bedőltem neki! Még jó, hogy net-en rákerestem, és megtaláltam ezt az oldalt! Köszönöm mindenkinek!

    VálaszTörlés
  73. Helló mindenkinek!
    Ha olvastam megint az Express Work Europa 1144 Budapest Remény utca 34-36. hirdetését a Békés megye hírlapban. Tehát tovább működnek, még nem állította meg őket senki. Biztos van mindíg aki bedől nekik. Én már fentebb is írtam és hogy jártam. Nagyon jó lenne, ha lenne otthon végezhető munka, ami tisztességes, becsületes, korrekt lenne. Egy kis jövedelem kiegészítés jól jönne, én szívesen megdolgoznék érte. Mami

    VálaszTörlés
  74. A mai szolnoki Új Néplapban hirdetett. Köszönöm az infókat, nem dőlök be nekik.
    Miért nem lehet ellenük tenni semmit? Rég börtönben lenne a helyük!!!!

    VálaszTörlés
  75. A Sz.Sz.B. megyei Kelet-Magyarországban olvastam ma /2011.10.07./ a hirdetést, és nekem is az volt az első megérzésem, hogy mielőtt belevágnék, szétnézek a neten! Megérte :) Köszi az infókat!

    VálaszTörlés
  76. Sziasztok! Most a BAMA oldalán hirdetnek.Hihetetlen,hogy évek óta átverik az embereket és nincs egy hatóság sem aki tenne ez ellen.Az ember kétségbeesésében az utolsó fillérjét is elküldi nekik,abban reménykedve,hogy egy kis jövedelemhez jut.Én GYES-en vagyok a kisfiammal,akit egyedül nevelek.Minden fillér jól jönne és amikor megláttam a hirdetést,majdnem bedőltem neki.Még szerencse,hogy eszembe jutott utánanézni. Köszönöm az információt!

    VálaszTörlés
  77. Ezek a pofatlan mocskok mar hataron tul is "dolgoztatnanak".

    VálaszTörlés
  78. Kamu az egész. Én küldtem pénzt, nem létezik az e-mail cím, a weboldal, és a telefont sem veszik fel soha.

    VálaszTörlés
  79. hihetetlen, hogy 2011.10.13-án a Pápai Szuperinfoban is megjelent...Miért nem jelentette még fel senki??

    VálaszTörlés
  80. Zalai Hírlapban olvastam az Express Work Europa hirdetését, melyben otthoni dolgozókat kerestek borítékolási munkára. Gondoltam párszáz forintot megér, küldtem nekik egy levelet válaszborítékot mellékelve, melyben kértem a tájékoztatásukat.
    A tájékoztató meg is jött (a fejlécben szerepel a cím, egy 70-es telefonszám, és egy freemailes e-mail cím), azt írják benne, hogy a jelentkezési lap visszaküldése után küldik az utánvétes csomagot, melynek összege 5.850 Ft, ez egyszeri díj.
    Számomra nem volt teljesen egyértelmű a tájékoztatás, és nem egyszer informáltak már félre otthoni munkát hirdetve, ezért elkezdtem utánanézni. Minden fórumon csak rosszat olvastam róla, így írtam nekik egy e-mailt, további tájékoztatást kérve. Nos most kaptam meg a hibaüzenetet, hogy az e-mail cím nem létezik...
    Ha előbb elgondolkodok a Remény utcai címen, most lehet hogy pár száz forinttal gazdagabb vagyok. Mindenesetre örülök, hogy csak ennyit "buktam".

    VálaszTörlés
  81. Sziasztok!

    Én a Somogyi Hírlapban olvastam a hirdetést kb 1 hete. Ma kaptam vissza a válaszborítékot. Valami isteni sugallat hatására kerestem rá a cégre a neten, és akkor olvastam a sok negatív hozzászólást. Nagyon köszönöm nektek, hogy megspóroltatok nekem közel 7 ezer ft-ot, ugyanis én munkanélküli vagyok, a férjem pedig rokkantnyugdíjas. Nem igaz, hogy a NAV még mindig hagyja, hogy ennyi embert, és rajtunk kívül még mennyit, aki nem kommentelte a hirdetést, átverjen egy ilyen szélhámos. A rendőrség is egy nagy sz.., ha nem foglalkozik vele. Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek, hogy nem ugrottam bele.

    VálaszTörlés
  82. Én több mint 20000,- Ft-t rászántam ezekre az otthon végezhető munkákra. De nem volt fizetés az FIX. MIND ÁTVERÉS!!! NE FIZESSETEK!

    VálaszTörlés
  83. András Károly2015. július 26. 2:28

    Sziasztok!
    Jó lenne , ha a rendőrség és a NAV is oévasna ilyen oldalakat és átvizsgálnák az ilyen cégeket.

    VálaszTörlés
  84. András Károly2015. július 26. 2:30

    Valószínűsíthető,hogy a regisztrációs díjít szedő cégek nagy része csalás.

    VálaszTörlés

Nem akarunk senki felett ítélkezni, mi csak tényeket közlünk, döntsön az olvasó!