2014. február 28., péntek

Megatrade llc Co. újabb pénzmosó cég

A pénzmosás folytatódik! Újabb "Cég" a láthatáron. Ne légy pénzmosás részese! Megatrade llc Co. Hayes, Anglia Elystan Business Center Springfield út Postai index UB4 OUP +44 2895 81 9840 Igy néz ki egy "szerződés" vázlata: Megatrade llc Co. Hayes, Anglia Elystan Business Center Springfield út Postai index UB4 OUP +44 2895 81 9840 HELYZETI LAP: ÜGYFÉLSZOLGÁLAT VEZETŐJE LÉTSZÁMADATOK Teljes név: Cím (teljes): Vezetékes tel., mob.tel.: További tel: Születési idő: DNI: MŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS (VIZSGÁLATI IDŐ) Ez egy ideiglenes szerződés próbaidőre (2 hét). Ez a szerződés garantálja az azonnali kifizetését jutalék összegben 5%-a feldolgozott tranzakcióktol, illetve a minimum kifizetés 2 hét alatt az összegben 1000 euró. Lehetséges tanulási feladatok: a hirdetések átadás a mediába, vevői fizetések feldolgozás, ügyfél levelezés feldolgozás, kismértékű analízis az áruk szegmensék vagy szolgáltatások a környéken. FIGYELEM, A PROBAIDŐSZAK ALATT A FIZETÉST MEGKAPJA AZONNAL MIUTÁN TELJESÍTI A FELADATOT! 1. A munkavállaló köteles figyelmesen és szorgalmasan átmenni a képzést. 2. A munkavállaló köteles időben végrehajtani a meghatározott feladatokat. 3. A munkavállaló köteles megbízhatóan tájékoztatni a kormányzási menedzsert az elvégzett munkárol. 4. A munkavállaló köteles megőrizni legalább 1 hónapig a dokumentációt és a bevételeket amelyek a feladatellátással kapcsolatosak. BANKI ADATOK (ZÁRTKÖRŰ) Az alábbiakban kérjük, hogy töltse ki a banki adatokat. A bankszámla szükséges a fizetés felszámolásra, és a vevői fizetések feldolgozására. Használhatja a folyószámlat vagy nyithat egy újat. Számunkra ez nem számít. Figyelem! Mi soha nem kérjük a titkos adatokat! Ne terjeszthe senkinek! A bank neve: A név a számlán: Számlaszám: IBAN: BIK: Dátum: A kérelmező aláírása:

2 megjegyzés:

  1. Kötött valaki szerződést ezzel a céggel?? Van valakinek bármilyen tapasztalata velük? Akár jó akár rossz a tapasztalatod, kérlek oszd meg.

    VálaszTörlés
  2. SERPNET az újabb átverés!!! Serpnet úgy felejtsétek el ahogy van. Csak leveszik a pénzedet és utalványokat adnak ami szinte semmire se jó. Csaló "magyarok" Angliából!! Ismerős? Serpnet scam, csalás

    VálaszTörlés

Nem akarunk senki felett ítélkezni, mi csak tényeket közlünk, döntsön az olvasó!