2009. január 29., csütörtök

Opus Mediator Kft

Számomra teljesen új Cég név. Természetesen nem új a megjelenés: Nincs vezetékes telefon szám, nincs weboldal.... csak postafiók és sms szám. Ugye ismerős? És pesrsze ráakadtam egy érdekes történetre:http://www.panaszfal.hu/index.php?action=profile;u=3611;sa=showPosts Érdemes elolvasi mielőtt bárki is jelentkezik.
Az adatbázisban szerepel mint: 4002 Debrecen, Pf. 81.Tel: 30/611-9831.


53 megjegyzés:

  1. Köszönöm, már majdnem jelentkeztem.
    Üdv: Zoli

    VálaszTörlés
  2. Én is köszönöm, már majdnem befizettem valamelyik több ezres ajánlatra.Nekem 2 gyermekem van és albérletbe lakunk, a gyerekeim szájából vettem volna ki az ételt:((( egy kis plussz jövedelem reményében...Felháborító és sajnos ebbe az országba egyre több az ilyen csaló!!Sőt szerintem nincs is otthon végezhető munka:(
    Még egyszer kösz. Julcsi

    VálaszTörlés
  3. Én is majdnem bedöltem a munkának csak sajnos ez piramis játék csak az keres akinek küldjük a pénzt a papirokért. Azt viszont lehet kapni filérekért a papirboltban.Nincs othoni munka abba igazavan mert én telefonnom hivtam fel egy munkát és azt mondtd a hölgy hogy 8000ft+ÁFÁÉRT mond munkát.CSALÁS Üdv:Judit

    VálaszTörlés
  4. Senki ne döljön be az othon végezhető munkáknak mert engem is becsaptak és ez egy nagy ÁTVÁGÁS!!!!!Én is elküldtem a 700ft-ot és nagymeglepetésemre kaptam egy darab lapot és a l2 munka ajánlatott ami pénzt ujabb pénzt kérnek.ami elég huzos összegek.Senkinek nem ajánlom legyen óvatos.Üdv:Egy 50-es

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!
    Az ajánlatra én is elküldtem a 700Ft-ot,de tovább nem voltam hajlandó mivel nem kaptam bővebb információt.Az e-mail.re is alig válaszolt az aki az én jelentkezésemre válaszolt:Ny.T 4737.
    Remélem mindenki megkapja a méltó jutalmát.Üdvözlet mindenkinek.Zsolt

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!
    Szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat az otthon végezhető munkákkal kapcsolatban - bár túl sok nincs -. Ez nem az általatok megjelölt kft., de hasonlóan becstelen módszerekkel dolgozik.

    Jelentkeztem egy hirdetésre, kifizettem 1000 forintot a jelentkezésért, aztán bejelöltem, hogy melyik munkacsomagot választom. Mivel én mindenképp bedolgozói munkát szerettem volna egy olyat jelöltem be a jelentkezési lapon, amelyikben ezt hirdették. Ez 3000 párszáz forintba került. Szívrepesve vártam a postást - vagy valakit - , aki hozott egy A5-ös füzet nagyságú katalógust tele címekkel, telefonszámokkal, hirdetésekkel. Már ekkor kezdett lankadni a kezdeti lelkesedésem mivel én azt hittem, hogy az első összeszerelni valót kapom meg, bár a férjem is jelezte, hogy szerinte itt valami bizony sántít, én nem adtam fel. Elkezdtem telefonálgatni, az általam hívott, a katalógusban megadott számokon általában az előfizető nem volt kapcsolható. Ekkor elkezdtem e-mailokat küldözgetni a még szóba jöhető hirdetőknek, mondanom sem kell, hogy egyetlen e-mailra sem kaptam választ, sőt több jött vissza kézbesíthetetlen megjegyzéssel, tehát netes vonal is besült.
    Végre erőteljes fellépésemnek köszönhetően az egyik e-mail cím tulajdonosa válaszolt levelemre, de egyben döbbenten közölte is, hogy ő bizony nem hirdet semmiféle otthon végezhető munkát. Miután elküldtem neki a "saját hirdetését", felelőségre vonást fontolgat a cég irányában.

    Most itt tartok. Naponta még azért megnézem a leveleimet és várom, hogy hátha valaki mégis válaszol, de lassan rá kell jönnöm, hogy ez csupán átverés.

    VálaszTörlés
  7. Még a mai expresszben is hirdeti magát az Opus:

    Apróhirdetés szövege

    E-mail: jszanto@mailbox.hu
    Az Opus Mediator Kft. otthon végezhető bedolgozásokra keresi munkatársait. Kereset: 90e. Ft/hó. Küldje el nevét és címét sms-ben és postai úton tájékoztatom vagy kérje tájékoztatónkat e-mailben. Tel: 06-70/36-34-552.

    Már éppen jelentkezni akartam...
    Köszi. (Mekkora szennyládák...)

    VálaszTörlés
  8. Üdvözlöm ezt az oldalt!
    Sokan bedölnek de jó utána nézni a dolgoknak!Ez az oldal is bizonyiték arra, hogy csalás az egész!

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok.En eppen most kaptam meg a levelet a megrendelo lappal egyutt.En is elveszitettem a munkamat es sajnos minden arra visz h elvalaljak minden fele munkat.Es mind emelet az iskolamnak is lottek hiszen nemtudom fizetni se munka nelkul.De orulok h ratalaltam erre az oldalra mert igy mar nem csinalnak belolem bolondot h fizessek ki 9.190ftot.Sajnos tenyleg kamu az egesz es en se jutottam egyrol a kettore.tenyleg mindennek utanna kell nezni.

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok!

    alapvető hozzállás legyen, hogy munkáért nem fizetünk!
    Másik, hogy nettel rendelkezők cégjegyzégben hamar ellenőrozhetik, léteizk-e a cég, mióta, mivel foglalkozik, pénzügyi adatok. Ezen infok nyilvánoasak, és ingyenes elérjetők pl. a cégbíróságon.

    üdv

    -h-

    VálaszTörlés
  11. Üdv!

    Édesanyám is kiakarta próbálni ezt a munkalehetőséget is. Megnéztem, hogy a cég által küldött weboldalnak ki a tulajdonosa. Legnagyobb meglepetésemre magánszemély volt az admin, nem a cég. Aztán tovább kutakodtam, és észrevettem ezt a blogot.

    Köszönöm, hogy tájékoztattatok!

    JT

    VálaszTörlés
  12. Sajnos az Opus Mediator nevében még a mai napig fenn vannak hirdetések az Express.hu oldalon.De mikor az információban megkapom a debreceni címet,és hogy 12 állás közül lehet válaszolni törlöm is ki,mert tudom,hogy erről a cégről van szó.Én már kb. 10 embertől kaptam meg,hogy pénz ellenében küldik a "munkacsomagot".Elég szomorú,hogy így akarják,és ki is használják az emberek jóhiszeműségét,és azt ,hogy a mai világban mindenki szeretne megélni valahogy!

    VálaszTörlés
  13. Az Opus Mediator még mindíg hirdet és a levélre amit küldtem nekik nehezen válaszoltak.Arra hivatkoznak hogy arra kell a pénz hogy a jelentkezési lapokat kinyomtathassák ki hiszi el hogy egy lap 700 ft.Itt valóban nem lehet munkára számítani.Jó hogy van ez az oldal mert így legalább aki nagy nehezen legalább a cégnevet kideríti utána tud nézni.Köszönöm nektek Zsu

    VálaszTörlés
  14. Jóhogy utána néztem ennek az otthoni bedolgozásnak.Már félig én is belementem,ma kaptam meg a megrendelő lapot,de ezek után nem adom fel.Köszönöm mindenkinek./Era/

    VálaszTörlés
  15. Éppen most olvastam az Rtl klub teletext állást kínál oldalán.De és már automatikusan utána nézek ezeknek a cégeknek.Volt akinek visszaírtam,hogy azért keresek munkát,mert nincs pénzem.Így nincs is miből fizetnem.
    A munkámért inkább nekem fizessenek!Szerintem így "lenne"tisztességes.

    VálaszTörlés
  16. Sziasztok, Szilvi vagyok. 23 éves munkanélküli. Én is megpróbáltam az opus mediator kft-t, de hála Istennek csak a tájékoztatóig jutottam, mert utána néztem én is és megtaláltam a negatív tényeket.Senki ne dőljön be nekik, mert ez csalás...

    VálaszTörlés
  17. Sziasztok!
    eljutott már valaki odáig hogy megrendeli a csomagot x ezer forintért ,vagy mindenki feladta az első 800 ft után?? Csak mert én is most kaptam meg a tájékoztatót és körbe olvastam és volt olyan aki azt írta hogy ráfordított pénzt és bejött neki a munka(persze leht hogy a cég egyik embere sunyizta be magát a forumba...ezt ugye nem tudhatom)
    Szóval az érdekelne hogy valaki rendelt-e már csomagot??
    Köszi a segítséget!!!
    Réka

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok. Engem is érdekelne, hogy valaki rendelte e már meg a csomagot, mert én is ott tartok, hogy az 1000 ft-ot már befizettem. És van olyan munka, ahova az van írva, minden szükséges anyagot postáznak. A több ezreket fizette már be valaki? Köszi

    VálaszTörlés
  19. Ezek után miért kéne valakinek a csomagot megrendelni ? Sajnos tudomásul kell venni, hogy ezek csalások. Tesom is elküldött 800Ft-ot és kapott 1db A4-es lapot, kecsegtető ajánlatokkal. Szerencsére a csomagrendelésről lebeszéltem.

    VálaszTörlés
  20. Olvastam, hogy már hónapokkal ezelőtt feljelentették a céget. Vajon hogy működhet még mindig ?

    VálaszTörlés
  21. Ezekről csak rosszat írkáltok! Van olyan bedolgozásos munka ami valós is? Mert két kisgyerekkel nem igazán lehet rendes munkát keresni,ha betegek lesznek egyből kirúgnak! Na erre válaszoljon valaki!

    VálaszTörlés
  22. http://www.expressz.hu/allas/tavmunka/hirdetes-16350509/
    Ezt hirdetést ma talaláltam.
    Írtam a hölgynek , akitől kaptam is levelet, amiben ez áll:
    Tisztelt munkakereső!
    Kedves Hölgyem / Uram!
    Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és válaszolt a hirdetésemre. Amennyiben Ön aránylag kevés munkával szeretne stabil jövedelemhez jutni kérem, hogy fontolja meg az alábbi ajánlatomat és jelentkezzen! Ezen ajánlatokhoz - mivel új lehetőségről van szó-, csak a levél megrendelőlapjának pontos kitöltésével juthat hozzá. Olyan szaktudást nem igénylő otthon végezhető, postázási és/ vagy marketing megoldásokat kínálok Önnek, amelyek kihasználásával komolyabb jövedelemre tehet szert.
    A tevékenység elvégzése szempontjából lakóhelyének holléte, illetve az Ön elérhetősége nem kiemelt fontosságú, hiszen Ön postán kap és továbbit mindent, beleértve a fizetését is. Felhívnám a figyelmét, hogy az ajánlataim nem MLM rendszerűek tehát nem házaló jellegű, hanem kizárólag borítékolási, terjesztési, reklám és postázási munkák, melyek általában levelezés útján történnek, de vannak nem kizárólag otthonról végezhető munkalehetőségek is (pl. területi képviselő ill. üzletkötő munkák). A munkákat adó cégek hivatalosan bejegyzettek, tehát cégbíróságon minden esetben leellenőrizhetőek! A jövedelmek (választott lehetőségektől függően) elérhetik 385000,- Ft-ot is!
    Szeretne részesülni 250.000 ember vásárlásaiból? Az alábbi otthon végezhető munkákon kívül, ajánlok Önnek egy teljesen ingyenes és jól jövedelmező munkát! Regisztráljon az alábbi internetes weboldalon és gazdagodjon meg!
    www. Sciennet.com/ korpas

    Munkalehetőségek:

    Sorszám Munka jellege Elérhető kereset
    01 Borítékolás bedolgozás jelleggel 80-120.000.-Ft/hó
    02 Adminisztráció 60-80.000.-Ft/hó
    03 Szórólap terjesztés bedolgozási jelleggel 60-80.000.Ft/hó
    04 Üzletkötő 80-280.000.Ft/hó
    05 Borítékolás reklámanyagok postázása) 80-120.000Ft/hó
    06 Borítékolás 77.000-Ft/ csomag
    07 Adminisztráció+ levelezés 85.-150.000-Ft/hó
    08 Borítékolási munka bedolgozási jelleggel 120-160.000-Ft/hó
    09 Interneten végezhető adminisztrációs munka 140-360.000Ft/hó
    10 Reklámanyagok postázása, terjesztése 150.500-Ft/csomag
    11 Borítékolási munka 150-200.000-Ft/hó
    12 Borítékolási postázási munka 105.000-Ft/ csomag
    Az Ön teendője:

    1. Ingyenesen regisztráljon a fenti weboldalon!
    2. 1100,Ft –ot rózsaszín postautalványon küldje el a területi képviselő címére.
    3. A megrendelő lapot küldje el az e-mail címemre:ilike1031@citromail.hu. Névvel cimmel ellátva. A rózsaszín utalvány fénymásolatát, valamint a saját névre megcímzett normál méretű felbélyegzett válaszborítékot, mivel ebben küldjük el Önnek az eredeti, nyomdai minőségű, cégünk által kiadott jelentkezési lapot, a területi képviselő címére postázza el.
    4. Postafordultával megkapja a megrendelt részletes munkaajánlatokat és ezután fel kell vennie a kapcsolatot a munkát kínáló céggel a részletes leírásnak megfelelően és el kell kezdenie a munkát.


    Amennyiben ajánlatom felkeltette az érdeklődését, és szeretne élni az általam kínált lehetősségekkel, akkor kérem, töltse ki nyomtatott nagybetűkkel a jelentkezési lapot.
    A lehetőség Ön előtt áll!
    Ha szeretne otthoni munkával stabil jövedelemhez jutni, kérem jelentkezzen!
    Én azonnal küldöm a tájékoztatót, hogy mielőbb el tudja kezdeni a munkát!
    A tizenkettő ajánlat együttes díja 1.100,-Ft

    Területi képviselő
    Vénig Sándorné 2112 Veresegyház Pf 28
    ---------------------------------------
    ( Erre a címre kérjük a befizetést és a felbélyegzett válaszborítékot)
    Döntéséhez és munkájához sok sikert kívánok!
    Megrendelő Lap
    Kérjük olvashatóan, nyomtatott nagybetűkkel kitölteni!
    Név:
    Irányítószám,Város
    Utca,házszám:
    Telefon:
    Amennyiben nem tudja visszaküldeni csatolva e-mail címemre a megrendelőlapot,ugy elég ha e-mailbe küld egy pontos nevet ,és cimet!

    VálaszTörlés
  23. a jelent meg ez a hirdetés a Dunántuli naplóban, ezek szerint még mindig működnek:
    "Többféle könnyű és kiegészítő munkát kínálok az Opus Mediátor Kft-nek. Válaszborítékért ingyen tájékoztatom. Darabont Ibolya 7677 Orfű, Fő út 12."

    VálaszTörlés
  24. Igen még mindíg létezik ez a hazugság. Elhiszem amiket olvastam, mert énis már majdnem másodszor belecsöppentem ebben az egész igazságtalan, fizetős munkalehetőségekben. Tőlünk kérik a pénzt és nem nekünk fizetnek. Sőtt a munkat sem kapjuk meg, mert szerintem sincs semm, csak hirdetés. Én is most kaptam egy jelentkezési lapot, 12 munkaajánlattal, mely nagyon jó lett volna, ha igaz lenne. Pénzt szerettem volna én is keresni.És minden munkaajánlathoz szállítási díjat kérnek, hogy én küldjek. Például Borítékolás, amely jónak tünne, de ennek a szállítási díja 7.290.-Ft, melyet küldjem el. stb. Mind a 12 ajánlathoz van összeg írva. Van olyan munka amely csomagnak nevezi, és9.960.-Ft-ot kér, hogy küldjem. Megmondom őszintén nem merem elküldeni a jelentkezési lapot. Pedig nekem nagyon kellene amit keresnék ilyen munkával, itthon. Volt olyan is, hogy újságban találtam hirdetést, felhívtam, és az illető csak mondta, mondta a jobbnál jobb otthoni munkákat. Kb fél óráig mondta, mert az utolsó 3 percnél lenyomtam a mobilomat, mert rájöttem, hogy emeltszintű tarifával beszélt nekem a munkaajánló és ugyanerről munkaajánlatról volt ott is szó, mert ott is kódokról beszélt, meg stb. Magdi

    VálaszTörlés
  25. Korpás Lászlónak és Józsefnek az Edo-Fer, Opus Mediator Kft-vel, Kmh-val, Euro-Market Magyarországgal kapcsolatban most volt tárgyalása és megnyerte. Innentől kezdve lehet erről beszélgetni. Jogilag teljesen legális. Ez van. A többi sajna hitelrontás és rágalmazás.

    VálaszTörlés
  26. Ismét elmondhatjuk: egy jó ügyvéd arany ér

    VálaszTörlés
  27. Sziasztok! Egy kazincbarcikai hirdetőújságban olvastam ma a hirdetést. Még jó, hogy az első utam a netre vezetett, hogy utánanézzek...

    VálaszTörlés
  28. Sziasztok !
    Én az Expressz netes oldalán olvastam a hirdetésüket !
    Becsületesen be is fizettem 1100Ft-ot. Tőlem még válaszbrítékot is kértek saját bélyeggel! Az azonosítója a hölgynek 50377.
    Nevet,és lakcímet nem írhatok a személyiségi jogok miatt, csak annyit,hogy Budapesti cím ! És én is dobtam egy hátast amikor megláttam,hogy mi van a válaszborítékban !Ezek után kezdtem el nézelődni a cégután !
    Az előző hozzá szólóka teljesen igaza van !Semmi konkrét elérhetőség nem létezik ! Csak javasolni tudom ha valaki találkozik az Opus Mediator Kft nevével akkor messze ívben kerülje el !
    Vagy ha kíváncsi vagy a Kész Átverés Showra inkább a TV-ben nézd meg ! Az csak a villanyszámládba kerül !

    VálaszTörlés
  29. éni küldtem 1100ft ot de eddig nekem mindenre válaszoltak és a 50377 hölggyel beszéltem és ő állítja hogy nem kamu munka mert neki van kódja és ebbe dolgozik és ha mégis nem kamu?

    VálaszTörlés
  30. Meglátszik, hogy nincs tapasztalatod ezen a téren. Ha van "kódja" valakinek akkor már biztos munka? Ilyet bárki generálhat magának. A legjobb átverés az, ami valódinak látszik. Küld el a pénzt és ird meg igazam volt-e!
    zsuzsu

    VálaszTörlés
  31. Én próbáltam keresztbe tenni nekik.
    Bejelentettem őket az APEH-hoz és feljelentést tettem a rendőrségen.
    Egyelőre várom a fejleményeket.

    VálaszTörlés
  32. Engem is átb@sztak.
    Legalább megvan 2 üzletkötő címe.
    Ha nem válaszolnak a pár napja küldött email-re, meglátogatom őket pár apró termetű haverommal!

    VálaszTörlés
  33. Sziasztok!
    Az Opus Mediator a Vasmegyei napilapban, a Vas Népében is hírdetett a múlt héten. E-mailben kéték a nevet, címet. Elküldtem. Tegnap(okt.2) már itt is volt a sokatok által leírt munkaajánlat. A levélben megadtak egy webcímet, ami "természetesen" nem megjeleníthető.
    Ezután rámentem a Cégbíróság oldalára, ahol törölt cégként van jegyezve. A címük egyébként: Debrecen Haladás u. 39. 4225 (hogy ne kelljen sokáig keresni őket az aprótermetű haveroknak.) Bár erős az érzésem, hogy egy 80 éves nénike lakcíme lesz ez, és ő szegényke valószínű semmiről nem tud.

    Kiváncsi vagyok, meddig űzhetik kisded játékaikat azután, hogy valaki már fel is jelentette őket.

    További szép estét kívánok: Ica

    VálaszTörlés
  34. és az a cím hogy nyírgyulaj 4311 arany jános utca? opus mediator kft ?az be van jelentve amugy is a kftben persze hogy többen vállalkozhatnak naiv vagy te zsuzsu

    VálaszTörlés
  35. ja és nem kellet előre pénzt küldenem mert utánvéttel küldik

    VálaszTörlés
  36. Az Opus Mediatort leinformáltuk a Cégbíróságon, létezik, a székhelyét most tette át Nyírgyulajra Debrecenből. Több mint száz féle dologgal foglalkozik.Egy Kiss akárki a főnöke, de hogy bármilyen munkát kínálna-arról nem tudok és el sem lehet telefonon érni őket.Még jó hogy nincs a munkaszerződés mintája fönt a neten, mert lehet hogy sokan aláírtuk volna hogy elfogadjuk a feltételeket a munka reményében és sok ezer forintot kidobtunk volna, ők meg milliókkal gazdagodtak volna, és ki tudja mit tartalmazott volna a boríték.Szerintem aki közel lakik Nyírgyulajhoz utána járhatna és ezen az oldalon mindenkit tájékoztatna a tényekről hogy létezik-e náluk távmunka vagy csak kamu az egész, és akkor tényleg rendőrségi feljelentést lehetne tenni ellenük és a területi képviselők ellen, akik beszedik a 700 és 1200 Ft. közötti összegeket, mert ők is benne vannak a csalásban, mert ugye ez az.Egy Komárom megyei álláskereső.

    VálaszTörlés
  37. Sziasztok mi a szuperinfoban találtunk hirdetést.Válaszboritékot kértek, budapesti cimre.Megjött a válasz nem a válaszboritékban és Debrecenböl. A4 lap 12 munkaajánlat a legolcsobb utánvéttel 5180 ft, a legdrágább 9960 ft ez egyébként fix 165500 ft-ot igér.Kiváncsi lennék ök mennyit keresnk vele!Várom a jelentkezését azoknak akik személyesen tennének látogatást.totyaati@freemail.hu

    VálaszTörlés
  38. sziasztok én most kaptam meg a munka csomagotjó vastag pastaméta nem kellett fizetnem pastafutárral hozták a lényege abbol jön össze az összeg az 1100forintokból. 300 munkaajánlatos papírt küldenek és utánaazokat kell elküldeni de aki kér ilyen mintákat amiket nekem is küldtek az írjon és küldöm az emailjére csak hogy tudjátok hogy milyen papírokrol van szó

    VálaszTörlés
  39. Hello! Az utolsó megjegyzéshez lenne kérdésem!neked sikerült vagy nem?Szeretnék kérni abból a mintábol egyet!e-mail:losonczi21@gmail.com
    Köszke

    VálaszTörlés
  40. sziasztok.nagyon sok a csalás.semminek nem szabad bedölni,mindig ellenörizni kell mindent.én az ingyenes cégbiroságon is megnézem,és az egyesitett fekete listában is.
    http://www.feketelista.hu/
    sok mindent meg lehet tudni,mert ugye az is egy dolog hogy a cégbiróságon szerepel,mert attól lehet csaló,de a fekete listába is megnézed...meg több helyen.fórumokat is érdemes elolvasni.soha nem láttam olyan jelzést,amikor azt irták volna.nézzd nekem ez sikerült.igazi otthoni munka.sajnos Magyarországon ez nem igazán megy jól sőtt...(már ugye aki dolgozni akar)mert a csalók jól járnak.sajnos:(
    az ember ha tehetné,igenis dolgozna otthon,föleg anyukák,idösek,meg egyáltalán,aki dolgozni akar.föl a fejjel gyerekek,figyeljetek oda,és nem lesz baj.ne hadjátok a pénzeteket kicsalni.tudom sokszor vonzó a pénz amit igérnek,de csak ésszel.
    :O)

    VálaszTörlés
  41. "sziasztok én most kaptam meg a munka csomagotjó vastag pastaméta nem kellett fizetnem pastafutárral hozták a lényege abbol jön össze az összeg az 1100forintokból. 300 munkaajánlatos papírt küldenek és utánaazokat kell elküldeni de aki kér ilyen mintákat amiket nekem is küldtek az írjon és küldöm az emailjére csak hogy tudjátok hogy milyen papírokrol van szó"

    Szia!Én is szeretnék kérni tőled egy olyan tájékoztatót ha lehet bipe@freemail.hu
    És persze kíváncsi lennék rá én is hogy neked sikerült vagy sem?Kérlek írd meg!Jó lenne már egy kis jót is hallani nem csak a rosszakat hogy hogy átverik az embereket!!!

    VálaszTörlés
  42. ...én is bedőltem ezeknek a szemeteknek.Szeretnék kérni olyan tájékoztatót, amit kaptál,
    janoki@t-email.hu.Szeretném tudni, hogy neked bejött-e?

    VálaszTörlés
  43. Szia!Én is szeretnék kérni olyan tájékoztatót ha lehet.nagyszilvia13@freemail.hu
    Előre is köszi!

    VálaszTörlés
  44. Szia.én is szeretnék kérni azokból a tájékoztatóbül. petoerzsi@gmail.com
    Köszi.ja és kérlek ird meg nekünk valóban müködig e a dolog vagy sem.

    VálaszTörlés
  45. Én ma kaptam meg a megrendelőlapot.
    Ha jól értem hirdetni kell és a jelentkezőknek küldeni ugyanazokat a papírokat,amit én kaptam.
    Csak tudnám hány jelentkező kellene ahhoz,hogy összeszedjem a havi akár csak 100ezer ft-ot?!
    azért kíváncsi vagyok a tájékoztatóra
    konyiorsi@citromail.hu
    köszi annak aki elküldi

    VálaszTörlés
  46. Én is bedőltem, de hál istennek "csak" 1000.- forintomba került! Próbáltam név szerint keresni a Szántó Judit nevezetű Debrecen Pf. 433. számot az interneten, de sajnos semmi nem volt!
    Azért is írom le pontosan a nevet és címet, ha valaki rá akar keresni, így ide talál és nem esik csapdába, mint mi!

    VálaszTörlés
  47. Ismeri valaki Bérci Zoltánt? Ő is szorólapozást kínál,csak fizessek be a nevére 1000ft-ot.Ez is kamu állás?Akkor hol az igazi szorólapozás????Valaki világositson fől! Addig nem regisztrálok....

    VálaszTörlés
  48. Erről lenne szó?
    Az Opus Mediator Kft. munkatársakat keres SZABADIDŐBEN, MELLÉKFOGLALKOZÁSKÉNT IS VÉGEZHETŐ, SZAKTUDÁST NEM IGÉNYLŐ, OTTHONRÓL VÉGEZHETŐ MUNKÁK BETÖLTÉSÉRE. (borítékolás, internetes munkák, szórólapterjesztés, stb.) Teljesítményorientált jövedelmezéssel AKÁR 330.000,-FT / 1.221�! Hajduné Harányi Tünde 2118.Dány.Széchenyi u.21/a Írjon (mellékeljen válaszborítékot)szívesen tájékoztatom! Állás Kategória: Nem kategorizált állások
    Ez megadta a lakcímét is...ez sem igazi?

    VálaszTörlés
  49. Szia!
    Engem is érdekelne az a minta!
    nadorinekiss68@freemail.hu Küldjél légyszi!Köszi.

    VálaszTörlés
  50. Szia.én is szeretnék kérni azokból a tájékoztatóból.trenyoek@freemail.hu! Köszi.ja és kérlek írd meg nekünk valóban működik-e a dolog vagy sem?
    Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  51. Meg kell tanulni angolul, és akkor interneten számos lehetőség elérhető. Köztük például az elance.

    VálaszTörlés
  52. Sziasztok!

    Opus Mediator Kft új "elérhetősége": Ásotthalom. Csiszár Béla. Szintén postafiók. Bélám szerint leinformálható a cég. De talán nem véletlen, hogy a gugli pont ezt a blogot dobta ki...

    Szóval, almás...:(((

    VálaszTörlés
  53. A mai napig hirdeti magát az Opus Mediador Kft. A múlt heti ceglédi Szuperinfóban jelent meg a hirdetésük. FELHÁBORÍTÓ, hogy a munkanélküliektől, a GYES-en, GYED-en lévő kismamáktól és az alacsony jövedelemből élőktől vonják el az utolsó pár forintjukat.

    VálaszTörlés

Nem akarunk senki felett ítélkezni, mi csak tényeket közlünk, döntsön az olvasó!